30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending vanaf €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
4350 in Nederland, 2300 in Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,rembours,paypal
EMAIL
053 8 001 002 033 20 111 44
Keurmerk webwinkel
HOMELive ZangmicrofoonsStudio MicrofoonsUSB MicrofoonsDraadloze MicrofoonsHeadset MicrofoonsKabelsStandaards

USB Zangmicrofoons Winkel - Voordelig Kopen

USB Zangmicrofoons.nl Winkel - Al jaren voordelig kopen van alle typen topmerken live, muziek en zang microfoons, en natuurlijk USB microfoons voor het professsioneel thuis opnemen van zang en zingen, handiger kan niet.
De beste USB zangmicrofoons te koop bij Zangmicrofoons.nl voor de home studio en opnemen van zang en zingen. Inclusief alle benodigdheden zoals pop filters, microfonstandaards, micrfoonklemmen, shockmounts, windscreens en microfoonkabels.

USB Microfoon voor zang opnemen

USB microfoons zijn erg handig en voordelig voor het professioneel opnemen van zang en zingen in home en project studios omdat je in verhouding erg weinig extra apparatuur hoeft aan te schaffen omdat de laptop of PC/Mac eigelijk een digitale recorder en mixer vervangt met dezelfde kwaliteit omdat het toch digitaal is.

Voordelige USB zangmicrofoons

De C01U is al een paar jaar de USB micrfoon om thuis goedkoop maar toch met studio geluidskwaliteit professioneel zang op te nemen. Het C01U Pak Studio is het best verkopende USB microfoon pakket van Nederland. Perfect voor zang en achtergrond zang opnamen.

C03U

Een stapje duurder maar nog steeds zeer betaalbaar is de C03U versie van deze serie USB zangmicrofoons. Het grote voordeel is dat deze multipattern is. Met deze USB zangmicrofoon kun je dan ook beter verschillende typen geluiden opnemen, en met verschillende stijlen.

¨Professionele USB zangmicrofoons

Echt professionele USB zangmicrofoons zijn meestal in combinatie met een USB geluidskaart in een pakket te koop. Deze zijn wel een stukje duurder maar dan koop je ook echt de hoogst mogelijke studio kwaliteit geluid, maar nog wel betaalbaar.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 ZangMicrofoons.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.